Nyheder

Her kan du se et overblik over alle nyheder

Søg

Vælg dato fra-til
Found 149 result(s). Currently showing 1 - 24
Nyhed

Sydhavnsprisen 2024 er uddelt!

Stort tillykke til Sydhavnstippens Naturpleje og South Harbour Cafe, som modtager årets Sydhavnspris. Læs her motivationstalen bag fra Sankt Hans ved Karens Minde Kulturhus, hvor uddelingen fandt sted.
Nyhed

Vores input til byudvikling af Bådehavnsgade Syd

Kgs. Enghave Lokaludvalg vil sikre byudvikling i tråd med områdets egenart og bevare de unikke miljøer; Fiskerhavnen, Sydhavnstippen og Bådklubberne. Her er de input vi præsenterer for Teknik- og Miljøudvalget, når de behandler sagen d. 17. juni.
Nyhed

Vær med til at gøre Sydhavnen vildere!

Åbent opstartsmøde #2 d. 27. juni kl. 19-21 for alle med lyst til at gøre Sydhavnen vildere - med alt fra mikrohandlinger til større indsatser
Nyhed

Høstpicnic 2024 finder sted lørdag 14. september

Sæt kryds i kalenderen allerede nu. Vi skal nemlig igen i år fejre vores allesammens skønne grønne område, Sydhavnstippen, lørdag den 14. september kl. 11-15, og vi inviterer hele Sydhavnen med.
Nyhed

Hvem skal have Sydhavnsprisen 2024?

Sydhavnsprisen hylder dem, der er med til at gøre noget særligt for bydelen og bidrager til, at bydelen er blevet et bedre sted at bo og færdes i. Hvem synes du, skal vinde Sydhavnsprisen 2024?
Nyhed

Kom til Sydhavnens Grønne Dag søndag d. 28 april!

Sydhavnens Grønne Dag byder på 3 vidt forskellige tiltag, som på hver deres måde dyrker naturen. Både den tabte natur og den natur vi kan skabe sammen. Der vil være noget for både børn og voksne.
Nyhed

Geder på Tippen!

Der var møde i partnerskabet Tippen Syder, som står for at tage sig af naturplejen på Sydhavnstippen, onsdag d. 29. november. Her blev det netop udkomne notat om naturtilstanden på Tippen samt anbefalinger fra konsulentfirmaet Natur360 drøftet.
Nyhed

Kom til årets julearrangement på Kulturholmen!

Kom og vær med til at fejre, at julen nærmer sig, og det er blevet første søndag i advent, når Kgs. Enghave Lokaludvalg igen i år byder på julestemning og lysfest for store og små i Sydhavnen.
Nyhed

Kom med til Høstpicnic på Tippen

Igen i år fejrer vi vores allesammens skønne grønne område, Sydhavnstippen, lørdag den 9. september kl. 11-15, og vi inviterer hele Sydhavnen med.
Nyhed

Lokaludvalgets ønsker til Budget '24

Lokaludvalget har en række ønsker til tiltag i vores bydel, som vi håber politikerne vil prioritere i deres forhandlinger om næste års budget.
Nyhed

Så er Bydelsplan 2023 for Sydhavnen klar!

Vi har brugt det sidste års tid på at lave en ny bydelsplan med visioner og indsatser for vores bydel, og nu er den endelig færdig. Vi glæder os til at præsentere den for jer og arbejde for et endnu bedre Sydhavn.
Nyhed

Hvem skal modtage Sydhavnsprisen 2023?

Fortæl os hvem, synes du, har gjort noget helt særligt for Sydhavnen og bidraget til, at bydelen er blevet bedre sted at bo og færdes i.