Kgs. Enghave Borgerpanel

Vil du høres i sager, der vedrører Sydhavnen?
Billede
Alpaka

Vil du høres i sager, der vedrører Sydhavnen?

Sydhavnen har sit eget digitale borgerpanel. Med jævne mellemrum sender vi mails ud til dem, der har tilmeldt sig borgerpanelet, og stiller spørgsmål om bydelens udvikling.

Ved hjælp af borgerpanelet undersøger vi, hvad de lokale i Sydhavnen mener om aktuelle problematikker og temaer i bydelen, så Sydhavnen kan blive en endnu bedre bydel at bo i.

Vi bruger f.eks. borgerpanelet ved større høringer, og når vi har brug for at vide, hvad der rør sig i bydelen, og hvilke udfordringer borgerne anser som de mest centrale at få løst. Resultatet bliver en stærkere dialog mellem Københavns Kommune og bydelens borgere.

Tilmeld dig Kgs. Enghave Borgerpanel

Når du klikker på dette link, vil du blive bedt om at indtaste din e-mail adresse.

Herefter skal du tjekke din mail, hvor du vil modtage et link til at tilmelde dig borgerpanelet.

Selve tilmeldingen er en baggrundsundersøgelse, som vi bruger til at danne os et billede af borgerpanelets sammensætning. Når du har udfyldt baggrundsundersøgelsen, er du automatisk tilmeldt borgerpanelet.

Hvem kan være med?

De eneste krav for at blive tilmeldt borgerpanelet er, at du skal være fyldt 15 år og bo i Sydhavnen. 

Ca. 3-5 gange årligt vil du få en invitation til at deltage i en borgerpanelundersøgelse. Besvarelserne er anonyme, det er frivilligt hvilke undersøgelser du vil svare på,og du kan framelde dig når som helst.