Udlån af ladcykel og æblemosteri

Lokaludvalget udlåner ladcykler, æblemosteri, elmåler mm.

Lån en ladcykel

Kgs. Enghave Lokaludvalg har en ladcykel, du kan låne. Med en ladcykel kommer du nemt omkring i byen, slipper for lange køer og manglende parkeringspladser. Ladcyklen gør det nemt at flytte større ting, købe ind til fest eller tage hele familien med på udflugt. Cyklerne stilles til rådighed for alle borgere i Sydhavnen af Kongens Enghave Lokaludvalg. Du kan både låne som privatperson eller forening.

Sådan gør du

SydhavnsCompagniet varetager udlån af ladcykel. Ved ønske om lån af cykel skal man henvende sig i MedborgerCenter Sydhavnen, Peter Sabroes Gade 1, 2450 Kbh. SV., i hverdagene mellem kl. 9.00 og 14.30 (dog er der lukket på onsdage). Alternativt kan man ringe på tlf.: 33 22 70 02 i samme tidsrum.

Når man låner en cykel, skal man udfylde en blanket med navn, tlf. og en adresse, hvor man kan træffes. Medbring billedlegitimation og dit sundhedskort. En kopi af det medbragte ID vedhæftes udlejningsblanketten.

Bemærk, at der ved ikke-rettidig aflevering gøres et notat herom, som vil indgå i overvejelser om, hvorvidt man kan låne en cykel igen. Og så skal cyklen naturligvis afleveres i samme stand som du modtog den.

Lån et æblemosteri

Kgs. Enghave Lokaludvalg har et lille mosteri bestående af to æblemostpresser og en frugtmølle, som du som borger eller forening kan låne over en weekend eller til særlige arrangementer.

Kontakt miljømedarbejderen for at booke æblemostpressen, og læs vejledning i brug af mosteriet herunder.

Elmåler

Lokaludvalget har en elmåler, som du som borger eller forening kan låne ganske gratis. Kontakt miljømedarbejderen for at booke elmåleren.

Billede
Æblekværn