Byfornyelsespuljer

Søg støtte til både renovering, rådgivning og energieffektivisering af din bolig.

Se hvordan du søger de forskellige puljer

Læs om puljerne herunder og se, hvordan du søger de forskellige puljer på Københavns Kommunes hjemmeside.

Energitjek

Få op til 20.000 kr. i tilskud til et nyt eller opdateret energimærke samt en gennemgang af fjernvarmecentralens og evt. ventilationsanlægs tilstand, hvis jeres ejendom er E/F/G energimærket eller ikke har et energimærke.

Toiletpuljen

Søg støtte til at etablere et badeværelse inde i lejligheden, hvis du har toilet på bagtrappen, bad i kælderen eller en brusekabine i køkkenet

Energieffektivisering gennem data

Som alment boligselskab eller almen boligorganisation kan I søge støtte til at optimere jeres afdelingers forbrug af varme, el og vand gennem enten databaseret energiovervågning eller varmestyring med vejrkompensering.

Bygningsrenoveringspuljen

Søg støtte til et større renoveringsprojekt i din andelsforening, ejerforening eller private udlejningsejendom

Støjpuljen

Søg støjpuljen, hvis din andelsforening, ejerforening eller private udlejningsejendom ligger ud til en meget trafikeret vej, og få støtte til udskiftning eller støjdæmpning af jeres vinduer.

Livscyklusanalyser

Søg støtte til rådgiverudgifter i forbindelse med livscyklusanalyser (LCA) og totaløkonomi-vurderinger (LCC), hvis I er almen boligorganisation eller alment boligselskab.

Energieffektivisering i Områdefornyelser

Søg støtte til mindre renoveringer der kan gøre din almene eller private boligejendom mere energieffektiv, hvis du bor indenfor en områdefornyelse

Billede
Hus