Opfølgning: problemstillinger i Sydhavnen

Først og fremmest stor tak til alle der kom til onsdagens borgermøde, til alle jer der har meget på hjerte og meget investeret i Sydhavnen

Først og fremmest stor tak til alle der kom til onsdagens borgermøde, til alle jer der har meget på hjerte og meget investeret i Sydhavnen. 

Der kom cirka 155 og deltog i mødet. Ikke alle blev hele aftenen, men en del gjorde og var med i anden halvdel, hvor vi samledes om seks borde, hvor vi kunne tale mere sammen om oplevelser, mulige løsninger og hvem der kan stå for dem. Både borgere, lokale erhvervsdrivende, embedsmænd, lokaludvalgsmedlemmer og forskellige sociale aktører gave deres besyv med ved bordene. Det er bl.a. det du kan læse om i referatet sammen med de oplevelser, holdninger og erfaringer, der blev luftet i de fælles snakke og i de frem oplæg. 

I  referatet kan du læse om, hvad der blev talt om i fællesskab og ved de seks borde. Del gerne referatet med andre sydhavnere, din haveforening, boligforening eller nabo eller hvem, der kunne tænkes at ville læse det.

Hvis du mod forventning ikke har modtaget mail med referat, selvom du skrev dig på listen, er der sikkert sket en fejl eller skriften kunne ikke tydes.