Jul i Sydhavnen 2020

Årets julefest får en ny form og lokale foreninger og erhvervsdrivende inviteres til at være med i planlægningen af arrangementet.

Nu starter den søde juletid, og traditionen tro sætter lokaludvalget gang i julens hygge med en skøn julefest 1. søndag i advent (29. november). P.g.a. corona-restriktioner vil formen i år dog være en lidt anden end vi plejer.

Sidste års julefest blev holdt på Bavnehøj, derfor har vi besluttet, at i år er det Sluseholmens og Teglholmens tur til at være vært for årets julefest.

I stedet for en stor julefejring vil vi gerne brede julehyggen ud til flere små julefester – og her kan du være med.

I år inviterer vi derfor alle de lokale foreninger og erhvervsdrivende i Sydhavnen / Kgs. Enghave til i samarbejde med os at arrangere forskellige juleaktiviteter, der alle finder sted 1. søndag i advent på Sluseholmen og Teglholmen.

Lokaludvalget hjælper med økonomien og dækker op til to støttebeløb á 2.500 kr. pr. arrangement (dvs. max støtte 5.000 kr.), resten af udgifterne dækker I selv.

Hvordan kan du være med?

Hvis du vil være med, står du for dit eget julearragnement, herunder sikre at myndighedernes krav og retningslinjer bliver fulgt i forhold til Corona. Hvis din aktivitet kræver arrangementsgodkendelse, er du også selv ansvarlig herfor. Vi laver noget PR for den samlede jule-fejring, og I laver reklame for jeres begivenhed.

Krav for at være med

  • Arrangementet skal foregå på Teglholmen eller Sluseholmen
  • Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt
  • Arrangementer skal foregå 1. søndag i advent (29. november)

Vi vælger ud efter princippet først til mølle, derfor skynd dig at sende os en ansøgning. Når lokaludvalget har udvalgt deltagerne, laver vi en kontrakt, som lægger til grund for udbetaling efter arrangementet.

Vil du være med?

Så send os info om jeres arrangement:

  • Hvilken aktivitet planlægger I
  • Tid og sted for arrangementet
  • Hvem er ansvarlige for arrangementet
  • Kontaktperson, mailadresse og telefonnummer

Send oplysninger senest den 27. oktober 2020 kl. 12:00 til kgsenghavelokaludvalg@okf.kk.dk

Vi glæder os til at høre fra dig / jer