Jul i Sydhavnen 2020

04.11.2020
  • Schack Lindemann, kunstnergruppen illutron
Årets juletræ er flydende og tændes 1. søndag i advent (29. november)

Selvom julen normalt er traditionernes fest, bliver dette års fejring af Jul i Sydhavnen ikke helt som vi plejer. I år har vi valgt at invitere lokale foreninger og erhvervsdrivende til at være med i planlægningen, så Jul i Sydhavnen 2020 er ikke kun et arrangement, men flere små julearrangementer. Det har vi bl.a. gjort for at give plads til så mange deltagere som muligt, da hvert arrangement selvfølgelig overholder det gældende forsamlingskrav. Men dertil er vi glade for at kunne skabe en god hyggelig julefest i samarbejde med nogle af Sydhavnens lokale ildsjæle.

I år har vi følgende program for Jul i Sydhavnen:

14:00 – 16:00: Lav din egen lysende jule-uro

Børnekulturstedets kreative pop-up værksted inviterer børn til at lave deres egen lysende jule-uro. Udgangspunktet er materialer fra naturen, der kombineres med farver, tråd og en lyskæde. Kunstnerne Anna Rosa Hiort-Lorentzen og Debbie Sørensen hjælper med gode og kreative ideer. Workshoppen er målrettet alle børn mellem 6 og 12 år. (Pga. forsamlingsforbuddet er workshoppen kun for børn.) Tilmelding er nødvendig.

Tilmelding til kl. 14.00 her 

Tilmelding til kl. 15.00 her

15:00 – 16:30: Kirkeskibet viser filmen ”Stjernen”

"Stjernen" er en sjov og anderledes julefilm med juleevangeliet som omdrejningspunkt. Anbefales til børn over 7. år. Tilmelding er nødvendig:

Tilmeld dig en plads til filmen her 

17:00: Årets flydende juletræ tændes

Årets juletræ tændes og starter sin sejlads fra sin kajplads ved Alfred Nobels bro ved Kirkeskibet og sejler derefter hele vejen rundt og ind i Teglværkshavnen. Sejlturen kan følges fra rutens kaj-strækninger og undervejs er der koncert fra juletræets flydende platform. Juletræet og dets sejlende platform er lavet af kunstnerne Christian Liljedahl og Max Tobiasen.

I løbet af eftermiddagen vil der blive delt jule-slikposer ud til de fremmødte børn fra Børnekulturstedets værksted og Kirkeskibet.

Vi glæder os til at byde velkommen til en hyggelig og julet 1. søndag i advent.