Har du input til Tippens fremtid?

Så kom til borgermøde om Sydhavnstippen tirsdag d. 24. september kl. 19-21 på Loftet, 3. sal, Karens Minde Kulturhus.

Partnerskabet Tippen Syder, som står for beslutningerne om naturpleje og formidling på Tippen, står overfor nogle store beslutninger, når de skal beslutte indholdet i den kommende plejeplan. 

Kgs. Enghave Lokaludvalg holder derfor i samarbejde med Partnerskabet Tippen Syder et borgermøde om Tippens fremtid, hvor du kan komme med dine input.

Biologer fra Natur360 har vurderet tilstanden af Sydhavnstippen og er kommet med anbefalinger til den fremadrettede naturpleje. Se det naturfaglige notat nederst på siden her. 

Naturplejeanbefalingerne indebærer blandt andet køer/vilde heste på Tippen, undtagelsesvis tilskudsfodring af dyrene og sammenlægning af foldene, så dyrene har adgang til hele arealet året rundt.

På borgermødet får vi besøg af biologerne, der har udarbejdet det naturfaglige notat og de tilhørende plejeanbefalinger, som vil forklare baggrunden for deres anbefalinger.

Derudover får vi besøg af en naturforvalter fra Høje Gladsaxe, der har gjort sig erfaringer med blandt andet kvæg, sammenlægning af folde og lignende.

Se programmet herunder. 

Mødet finder sted d. 24. september kl. 19-21 på Loftet, 3. sal, Karens Minde Kulturhus. 

Naturfagligt notat og anbefalinger fra Natur360