Borgermøde om ny daginstitution og udbygning af Skolen i Sydhavnen

Københavns Kommune og Kgs. Enghave Lokaludvalg inviterer til borgermøde om ny daginstitution og udbygning af Skolen i Sydhavnen

Sydhavnen vokser, hvilket bl.a. betyder at kapasiteten på Skolen i Sydhavnen og områdets børneinstitutioner kommer under pres. For at udvidde kapasiteten bygger Københavns Kommune en ny ejendom på adressen Støberigade 2 til udvidelse af skolen samt til en ny daginstitution. 

Skolen i Sydhavnen åbnede i 2015 og er bygget til tre spor. Københavns Kommune har nu behov for at udvide skolen med et nyt spor. Ønsket er at opføre en ny udskolingsafdeling med 7. til 9. klasse på grunden overfor skolen og reorganisere den eksisterende skolebygning, så den rummer 1. til 6. klasse. Udskolingsafdelingen kombineres i en ny bygning med en daginstitution til 10-12 grupper. Den nye skole bliver en ‘madskole’.

I samarbejde med Teknik- og Miljøforvaltningen vil vi gerne orienter om planerne for udvidelsen af skolen og den nye daginstitution. Derfor inviterer vi til borgermøde, hvor den nærmere plan for byggeriet vil blive fremlagt.

Tid og sted

Tirsdag den 18. august 2020 kl. 19-21 i aulaen i Skolen i Sydhavnen, Støberigade 1, 2450 Kbh. SV.

Læs mere her på Københavns Kommunes høringsportal Bliv Hørt.