Høstpicnic på Tippen

  • ""
Hvert år samles et udvalg af Sydhavnens forskellige grønne, sociale og kulturelle initiativer omkring Høstpicnic på Tippen.

Kom og hils på foreninger, organisationer og græsrødder, når vi hvert år en søndag i september samles om Tippens fortræffeligheder. 

Tippens selvskabelse

Tippen skabte sig selv.  Opstod – i al ydmyghed og beskedenhed – af sig selv.  At underlaget er menneskeskabt, opfyld og ragelse og affald, er snarere en understregning af den totale selvskabelse, der måske er det egentligt unikke ved Tippen.  

Og det der med at gøre det selv, det kan vi godt lide her i Sydhavnen. Derfor samles forskellige lokale aktører sammen i planlægningen og afviklingen af Høstpicnic, for at vi alle kan nyde det store dejlige grønne område, vi har til fælles i vores bydel.

Byg, most, skab, ælt og bag 

De mangfoldige aktiviteter ved Naturskolen folder sig ud hvert år en udvalgt søndag i september. Her vil frivillige og lokale aktører og ildsjæle hjælpe dig med at mele korn og bage brød, moste æblemost, karte uld, binde høkranse og hvad vi ellers har i støbeskeen til dagen.

Ved siden af Naturskolen ligger bigården, hvor biavlerne kan fortælle dig om biernes hemmelige liv og lader dig smage på den lokale honning. Det svirrer også med insekter i insekthotellet, som SydhavnsCompagniet bygger videre på.